yasharhi 0 ارسال شده در مرداد 90 من می خوام مطالب رو مثل سایت خبری نمایش بدم . به طوری که یک عکس کوچیک در کنار مطالب نمایش داده بشه . ولی وقتی این کار را انجام می دم مطلب تقریبا به تصویر می چسبه و زشت می شه . دمو adaknews.com می خوام مثل فردا نیوز بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 90 من می خوام مطالب رو مثل سایت خبری نمایش بدم . به طوری که یک عکس کوچیک در کنار مطالب نمایش داده بشه . ولی وقتی این کار را انجام می دم مطلب تقریبا به تصویر می چسبه و زشت می شه . دمو adaknews.com می خوام مثل فردا نیوز بشه دوست عزیز در این باره بارها در انجمن بحث شده! با یک جستجوی کوچک می توانستید براحتی به نتیجه برسید... (گلوبال نیوز رو در انجمن جستجو کنید) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در مرداد 90 من می خوام مطالب رو مثل سایت خبری نمایش بدم . به طوری که یک عکس کوچیک در کنار مطالب نمایش داده بشه . ولی وقتی این کار را انجام می دم مطلب تقریبا به تصویر می چسبه و زشت می شه . دمو adaknews.com می خوام مثل فردا نیوز بشه دوست عزیز در این باره بارها در انجمن بحث شده! با یک جستجوی کوچک می توانستید براحتی به نتیجه برسید... (گلوبال نیوز رو در انجمن جستجو کنید) بنده از جوملا 1.6 استفاده می کنم که اون افزونه ای که گفتید برای 1.5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام در لینک زیر هم جستجو کنید: http://extensions.joomla.org/search?q=news موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر