tafteh 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من یه " فرم ساز " خوب میخوام ، خیلی خیلی کارم گیره .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز در سایت جومینا تعدادی از بهترین فرم سازها معرفی شده شما میتونید از اون استفاده کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tafteh 0 ارسال شده در مرداد 90 کجاس ؟ میشه لینکشو بزاری ؟با اینا قبلا کار کردم ، یه فرم ساز جدید میخوام ، لطفا کمکم کنید ، با تشکربا اینا قبلا کار کردم ، یه فرم ساز جدید میخوام ، لطفا کمکم کنید ، با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در اینجا هم می تونید جستجو کنید: http://extensions.joomla.org/search?q=forms موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مرداد 90 يكي از بهترين فرم سازها، Breezing forms هست كه تو انجمن هاي جومينا، پارس جوم و جومفا ميتونين پيداش كنين. (كاش اين فرمساز رو هم جومينا تو سايتش قرار ميداد تا مجموعه فرمسازهاش تكميل بشه و پيدا كردنش هم راحت تر بشه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر