saleh 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام می خوام روی صفحه اول سایتم تاریخ مطالب رو نشون نده ولی توی بقیه صفحه ها و ادامه مطلب نشون بده پارامتر های صفحه اصلی و پارامترهای مدیریت مطالب رو هم درست تنظیم کردم ولی باز هم توی ادامه مطلب تاریخ نیست در ضمن من در صفحه اصلی سایت برای نمایش مطالب از ماژول =257]Global News استفاده میکنم . که هرچی تلاش کردم نتونستم تاریخ رو از توش حذف کنم قالب هم جومینا هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز در برای ویرایش تاریخ به طوری که در صفحه اصلی نیاد و در ادامه مطلب بیاد شما باید فایل های این پوشه رو تغییر بدید: components/com_content در ضمن شما برای اینکار باید کدنویسی بلد باشید تا متوجه کارکرد کدها باشید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saleh 0 ارسال شده در مرداد 90 یا تشکر مثل اینکه درست متوجه نشدید من در صفحه اصلی مطلب ندارم و فقط از ماژول نمایش مطالب استفاده کردم . این تغییر برای حذف تاریخ حتما باید روی ماژول انجام بشه . و در ضمن اینکه تاریخ و شمایل رو نمیزنه (چاپ و pdf و Email ) در ادامه مطلب فکر کنم مشکل از قالب باشه چون من روی قالب قبلی این مشکل رو نداشتم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز شما دموی آنلاین بدید تا بشه بررسی کرد و شما رو راهنمایی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saleh 0 ارسال شده در مرداد 90 دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز در مورد نمایش تاریخ، فکر کنم در تنظیمات ماژول این امکان وجود داشته باشه که نمایش تاریخ رو خیر قرار بدید در مورد آیکن ها : در خط 384 فایل joomla.css قالبتون این کد رو جایگزین کنید: .buttonheading { /*display: none;*/ } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saleh 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام با تشکر به خاطر کمک قسمت اول من هنوز با ماژول مشکل دارم فقط تنظیم فرمت تاریخ داره . احتمالا برای این هم باید کد رو عوض کنم . البته برای نمایش تاریخ هم 4 خط بالاتر کد رو عوض کردم که توی ادامه مطلب هم تاریخ اومد اگه میشه برای ماژول هم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز برای تاریخ هم در خط 376 فایل joomla.css این کد رو جایگرین کنید: .modifydate, .createdate { display:none; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saleh 0 ارسال شده در مرداد 90 با تشکر مشکل تاریخ ادامه مطلب رو دیروز حل کردم و مشکلم با تاریخ ماژول هست توی تنظیمات ماژول نمایش و یا عدم نمایش تاریخ نیست . دنبال چه کدی و کجا باید بگردم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز معمولا برای نمایش تاریخ از این کد استفاده میشه: JHTML::_('date', $this->item->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC')) شما باید در فایل های این ماژول دنبال این کد باشید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر