omidnami 23 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من به تازگی دارم یک سایت برای یک پزشک که کار پوست میکنه انجام میدهم که الان سر مرحله اصلی یعنی انتخواب یک کامپوننت خوب که بتونه تمامی موارد لازم یک مطب مجازی از جمله : وقت به بیمار ، تجویز دارو ، پرفابل بیمار ، و....... انجام بده گیر کردم. اگر امکان داره من را راهنمایی کنید....... باسپاس:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مرداد 90 سلام همجين كامپوننتي هست؟! فكر مي كنم بايد از تركيب چند افزونه استفاده كنين. مثلا افزونه رزرو يا قرار ملاقات براي وقت گرفتن، افزونه هاي ساخت پروفايل مثل Ambra كه تو جومينا هست و ... تجويز دارو هم دقيقا نفهميدم چجوري بايد باشه. اگه راهنمايي بيشتر و بهتر مي خواين، بايد دقيقا بگين همچين سايتي چه امكاناتي و به شكلي بايد داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در مرداد 90 بسیار سپاس من میخوام که زمانی که بیمار لوگین میکنه بتونه پرونده پزشکیش + داروهای تجویز شدشو ببینه و از موقعیت بیماریش اطلاع پیدا کنه. اگر وجود داره که ممنون میشم راهنماییم کنید اگر نه شروع به سفارشی سازی یک کامپوننت کنم....... باز هم از شما سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shookr 6 ارسال شده در مرداد 90 فکر نکنم باشه همون طور که دوست خوبم گفت باید از ترکیب چند افزونه استفاده کنی بازم یه چرخی تو اینترنت میزنم ببینم چیزی میتونم پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه دوستان مشکلم حل شد. از کامپوننت jongman استفاده کردم برای رزرو یا همون وقت ویزیت. و با تغییراتی تو کامپوننت مدیریت مدرسه بخش پرونده پزشکی را ایجاد کردم. پس از فارسی سازی کامپوننت jongman حتماً تو انجمن قرار میدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shafiee2009 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه دوستان مشکلم حل شد. از کامپوننت jongman استفاده کردم برای رزرو یا همون وقت ویزیت. و با تغییراتی تو کامپوننت مدیریت مدرسه بخش پرونده پزشکی را ایجاد کردم. پس از فارسی سازی کامپوننت jongman حتماً تو انجمن قرار میدم. هنوز فارسی نشده ؟ سایتت رو میتونم ببینم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 اين دوستمون هنوز در اين مورد چيزي اعلام نكردند ولي افزونه مورد نظر فكر ميكنم در لينك زير براي شما قابل دسترس باشد البته ترجمه نشده ! http://extensions.joomla.org/extensions/vertical-markets/booking-a-reservations/booking/14221 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام امید جان خسته نباشی اگه شما هنوز فارسیش نکردی اعلام کن اگه وقتشو نداری من فارسیش می کنم البته باید تقویمشم شمسی کرد یه کم کار می بره راستی آقای شمسی قرار بود یه افزونه رزرواسیون منتشر کنه اونم هنوز نشده اگه نه اعلام کنن تا لااقل همین رو فارسی کنیم چون جای یه افزونه رزرواسیون تو انجمن حسابی خالیه در حالیکه ماژول پرداخت آنلاین موجوده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shafiee2009 1 ارسال شده در آبان 90 خرش این افزونه ها ترجمه نشد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز به محضی که افزونه توسط یکی از دوستان فارسی سازی بشه در انجمن و یا سایت منتشر میشه این که هنوز منتشر نشده حتما یه مشکلی مثل کمبود وقت پیش اومده آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام راستش من یه مدت روی این افزونه کار کردم رو لوکال زیاد خوب کار نمیکرد و کلا افزونه مورد داشت دوستان اگه افزونه بهتری سراغ دارن تو بخش مربوطه معرفی کنن تا فارسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر