shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 با سلام خدمت شما دوستان گرامی دوستان اگه کسی این نین پلاگین یا کامپونت و یا ماژول و ... که بتونی مثلا یک پست رو برای کاربردی که ثبت نام کرده هست ادامه مطلب اون رو نشون بدی و اون که مهمان هست نشون داده نشه و فقط همون مطلبی که معمولی هست رو ببینه و اینکه قابل تنظیم باشه یعنی کلا واسه همه پست ها نباشه با تشکر شهریار توکلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 سلام شهریار جان آقا جون جوملا خودش این کار را انجام میده و نیازی به پلاگین نداره ایم آموزش را ببین اگر نیازی به توضیح بود بگو برات شرح بدم http://www.joomlatutorials.com/joomla-tips-and-tricks/38-joomla-website-management/103-make-people-register-on-your-joomla-site-to-read-more.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 امیر جان ما چیزی که نفهمیدیم رفتیم توی سایت با دیال آپ بعد از 20 دقیقه دیدیم که یک صفحه ای داره کودون می شه دیدم لودینگش 1 ساعت طول کشید و ول کردم ولی اگه بوتنی توضیح بدی که ممنون می شم :afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 دوستان کسی نیست توضیح بده اصلا یادم نمی یاد چیکار می کردیم این کار می شد که فقط اون پست هایی که مدنظر ما هست ادامه مطلبش برای مهمان قفل بشه لطفا به من بگید و توضیح بدید می خوام در سایت فوری استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 89 سلام شهریار جان برای این کار مراحل زیر رو دنبال کن 1. به مدیریت منو برو و یک منو جدید ایجاد کن و نوع گزینه منو رو روی " نمایش مطالب یک مجموعه به صورت بلاگ " قرار بده و بعد مجموعه مورد نظرت که می خواهی ادامه مطالبش رو محدود کنی رو انتخاب کن و بعد ذخیره... 2. در هنگام ارسال یک مطلب جدید در مجموعه مورد نظرت از سمت چپ " سطح دسترسی " رو برای گروهی تعیین که که این مجموعه رو مخصوص اونها درست کردی... پیروز باشی عزیز یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 دوستان این که خیلی محدود هست آخه من داخل همون مجموعه می خوام مثلا x ادامه مطلبش جدا باشه و یکی دیگه داخل همون بسته باشه اگه پلاگینی نیست که این کار رو بکنه باید یه پست دیگه ر مورد محدود کردن لینک دانلود بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 89 اول از همه ببخشید در مورد منو یک چیزی رو جا انداختم! در ویرایش منو مورد نظر شما باید در قسمت " پارمترها - کامپوننت " تنظیم " نمایش لینک های بدون مجوز " رو روی بله تنظیم کنید... شهریار جان با این کار شما می توند در همه مجموعه ها یا هر مجموعه ای که مد نظرت هست هر مطلبی که دوست داشتی رو ادامه متنش رو محدود کنی و هر مطلبی که نخواستی برای عموم بزاری و دیگه نیازی به پلاگین نیست! فکر نمی کنم پلاگینی در این مورد باشه ولی با این حال بنده هم می گردم اگر پیدا کردم حتما در اختیارت می زارم عزیز پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 89 سلام بیا اینجا یه مقاله گذاشتم http://forum.joomina.ir/thread-611.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 البته داداش من من برای سایت جومینا آیکن می خوام این پلاگین یا ماژول رو پون امروز یکی از این امکانات تجاری رو نصب کردم یک دفعه دیدم سایت بالا نمی یاد و نزدیک بود کل سایت به فنا بره در این رابطه یزه به نام فری نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در مرداد 89 شهریار جان فکر کنم شما اینو میخوای(شرمنده بابت لینک غ مستقیم) اما بحثیه که خودم کرده بودم با یکی از بچه ها : http://forum.joomfa.org/%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86+%D8%B3%D8%B7%D8%AD+%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D9%85%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86+%D8%9F!-t18050.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 89 سلام و درود این پلاگین دقیقا همون چیزی هست که اینکار رو انجام میده البته بدون زحمت البته تا حالا دوستان این رو دیدن ولی حس کردم این پلاگین رو اینجا هم معرفی کنم http://forum.joomina.ir/thread-1579.html پلاگین محدود کردن دسترسی میهمانان به ادامه مطلب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر