pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 سلام چطوری میشه کاری کرد که هنگام ثبت نام کاربر جدید دیگه لینک فعال سازی ثبت نام رو به ایمیل طرف نفرسته ؟ و همین که کاربر در سایت ثبت نام کرد خود به خود حساب کاربریش فعال بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام تاجایی که من مطالعه کردم ، راه حلی که برای این کار وجود داره ، دستکاری کردن خود سورس جوملاست. فایل زیر رو باز کنید : [align=LEFT]joomlaroot\components\com_user\controller.php [align=RIGHT]بعد کد زیر رو پیدا کنید: [align=LEFT] JUtility::sendMail($mailfrom, $fromname, $email, $subject, $message); [align=RIGHT]حالا کد زیر رو جایگزین عبارت بالا بکنید: [align=LEFT] //JUtility::sendMail($mailfrom, $fromname, $email, $subject, $message); [align=RIGHT]با اینکار ارسال ایمیل برای کسایی که تازه صبت نام کردن غیر فعال میشه... البته فکر می کنم کامپوننت جدیدی که در جومینا گذاشتن هم مممکنه بتونه اینکار رو بکنه. موفق باشید[/align][/align][/align][/align][/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز تنظيمات كلي - سيستم -تنظيمات كاربري - نياز به فعال سازي حساب كاربر = خير موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 پاسخ من با این فرض بود که مدیر بخواهد ثبت نام کاربران را تائید بکنه.ولی تائید ثبت نام کاربر با ایمیلش نباشه. درغیر اینصورت پاسخ جناب تنها درستتره... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
noor2360 1 ارسال شده در مهر 91 با سلام دوست عزیز این مسیری که شما گفتیتد داخل جوملای نسخه 2.5 وجود نداره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 بزرگگوار این برای جوملا 1.5 هست به مسیر تایپیک دقت کنید! انجمن تخصصی جومینا | جوملای ایرانی | جوملا فارسی / مشکلات / جوملا 1.5 / عمومی v / غیر فعال کردن ارسال لینک فعال سازی ثبت نام سوال خودتون رو تو یه تایپیک جدید و در محل مناسب ایجاد کنید ! با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر