hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 با سلام دوستان با پیگیر هایی که انجام دادم متوجه شدم که تنها راهی که کاربران می تونن قبل از ارسال اطلاعات صحتش رو مشاهده کنن نمایش فیلدهایی که پر شده از سوی کاربر در صفحه ایجاده شده بعدی با ابزار نمایش اطلاعات خلاصه است که با ید فیلدهای مورد نظر نمایش داده بشن حا لا مشکل من من مثل شکل زیر فیلدهایی رو که می خوام کاربر بعد از پر شدن اونها رو ببینه تنظیم کردم اما به صورت زی نشون می ده باید چیکار کنم؟ راستی این روش تا چند روز پیش بدون مشکل تمامی فیلد ها رو نشون می داد الان چه چند وقتیه که دیگه نشون نمی ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 دوستان اهل فن در صورتی که واستید می تونم فرم رو هم براتون پ خ کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام قبل این که این مشکل پیش بیاد تغییر در جوملا یا هاست دادید ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 هیچ تغییر داداه نشده (از سوی من) فکر نمی کنم مدیر هم این کار انجام داده باشه راه حلی ندارید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام چون فرمودید تا چند روز پیش درست بوده برا همین نمیتونم چیزی بگم ! من احتمالم باز این هست که تغییراتی رو سایت یا هاست ایجاد شده ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر