vghaderi 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همگی دوستان من یک ماژول برای پربینندهترین مطالب میخوام. توی هسته جوملا این امکان هست اما فقط یک بار برای همیشه مطالب وجود دارند و دیگه تغییر نمیکنند. من ماژولی میخوام که پربازدیدترین مطالب رو در یک دوره زمانی نشون بده. مثلا هفتگی یا ماهانه. اگه ممکنه و ماژولی میشناسید کمک کنید. و در ضمن اگر کسی میتونه همچین ماژولی بنویسه لطفا پیشنهاد قیمت بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام فکر می کنم این ماژول به دردت بخوره http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/frontend-news/11399 1 واکنش ها : milad.taghizade نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vghaderi 0 ارسال شده در مرداد 90 عجب ماژول فوقالعادهای! ولی فکر میکنم تجاری هست. میشه فارسیش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام بله پولی هست 25 دلار یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر