olding 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام می خواهم مثل سایت http://www.azarportal.com/ یک منو بسازم زیر مونوهایش هم دقیقا همانطوری باز شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 اين سايت متعلق به دوست خوبم اقاي وحيد سيدي است و اين منوساز هم RokNavMenu مي باشد كه رايگان است ولي براي نمايش درست با زبان فارسي مي بايست بهينه شود و يا با بسته هاي آماده سايت راكت تم كه زبان هاي راست به چپ را پشتيباني ميكنند نصب شود ! http://extensions.joomla.org/extensions/structure-a-navigation/menu-systems/drop-a-tab-menus/9020 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون از شما آقای گنجی راستش من بسته های نصبی راکت تم را دارم و ماژول این منو را هم دارم ولی نمی دانم زیر منوهایش را باید به چه صورتی درست کنم هر کاری کردم نشد که نشد منظورم این است زیر منوهایش دو قسمت شود یا بشود در زیر منو ها عکس انداخت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز سلام شما در قسمت پسوند کلاس ماژول عبارت مربوطه رو وارد کنید برای عکس هم باید تنظیمات منوها برای منو عکس انتخاب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در مرداد 90 پسوند کلاسش چیه؟ آخه از من کار نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام در موراد این چنینی بهترین کار این هست که شما بسته نصبی رو نصب کنید و ببینید اوجا چیکار کرده شما هم همونکارو انجام بدین . موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام در قسمت ویرایش ماژول سمت چپ در تنظیمات ماژول یه کادری هست نوشته پسوند کلاس ماژول مثلا برای منوی اصلی اینه menu_ برای این قالب ها هم همینطوریه تا پسوند رو وارد نکنی به زیبایی قالب اصلی نمایش داده نمی شن بهترین راه نصب بسته نصبی قالب (جوملایی که قالب روش هست) و برداشتن پسوندهاست یعنی برو تو بخش ویراش ماژول ها و ببین واسه شون چه کلاسی تعریف کرده موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در مرداد 90 میدونم کلاس ماژول یعنی چی میخواستم ببینم اسم کلاس برای این منو چیه؟ من متوجه نشدم یعنی این منو با یک قالب منتشر شده؟ من فقط منو برای دانلود دیدم.قالبش کو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوباره دوست عزیز جناب گنجی که فرمودن اين منوساز هم RokNavMenu مي باشد كه رايگان است ولي براي نمايش درست با زبان فارسي مي بايست بهينه شود و يا با بسته هاي آماده سايت راكت تم كه زبان هاي راست به چپ را پشتيباني ميكنند نصب شود ! این منو برای قالب های راکت تم نوشته شده و یه پسوند کلاس ماژول داره شما اگه بسته نصبی این قالب رو پیدا کنی می تونی کلاس ماژول رو هم ببینی تو این انجمن از وارز پشتیانی نمیشه و نمیشه قالب تجاری گذاشت تو اینترنت بگردی خیلی هست راحت می تونی پیدا کنی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در مرداد 90 یعنی من باید برم سر بذارم بمیرم! آدمی که بعد از یکسال کار با جوملا هنوز نفهمیده برای فعالسازی زیرمنوها باید گزینه پدر فعال باشه، به درد جرز دیوار میخوره حالا تمام منوها کار میدن! خیلی حرفه ها؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز همون طور که دوست خوبمون مرتضی دفاعی فرمودن شما راحترین کاری که هست رو انتخاب کن یک بسته نصبی دانلود کن و منو رو بسته های نصبی آماده موجود هست البته همراه با قالب!! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر