kambizkhalafi 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام من یک مشکل پیدا کردم و این این است که هر فایلی رو که میخواهم بارگزاری کنم اندازه فایل بیشتر از تنظمیات PHP است. The uploaded file exceeds the upload_max_filesize directive in php.ini. این ارور را میدهد . ضمنا در سایت من در لوکال هاست میباشد ممنون میشوم که جواب بدهید . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 این ارور یعنی این که حجم فایلی که شما می خواهید آپلود کنید ، بالاتر از حجمی است که در تنظیمات تعریف کرده اید. برای حل این مشکل باید به تنظیمات این افزونه بروید و در تنظیمات آپلود ، حجم هر فایل برای آپلود را بالاتر ببرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در تیر 90 من حجم رو روی 50 مگ تنظیم کردم ولی دوباره این ارور رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام باید مقدار آپلود رو از php.ini افزایش هید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر