mk21 56 ارسال شده در تیر 90 با سلام این افزونه بسیار خوب و کاربردی رو هم برای ورژن 1.5 و هم 1.6 برای دانلود شما عزیزان گذاشتم امیدوارم ازش استفاده کنید دانلود نسخه جوملا 1.5 از سرور جومينا دانلود نسخه جوملا 1.6 از سرور جومينا توضيحات سازنده افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 با تشكر از شما هنگام معرفي افزونه ها : آدرس سايت سازنده توضيحاتي از كارايي افزونه در صورت امكان اسكرين شات و آدرس دمو را نيز معرفي كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 با تشكر از شما هنگام معرفي افزونه ها : آدرس سايت سازنده توضيحاتي از كارايي افزونه در صورت امكان اسكرين شات و آدرس دمو را نيز معرفي كنيد ! چشم دوست عزیز ادرس سایت سازنده کاریی این افزونه امتیاز به مطالب سایت در گوگل هستش اگه اشتباه نکرده باشم دموی خاصی هم نداره من اونو تو سایتم نصب کردم اگه اشکالی نداره از دید مدیران عزیز سایت اینم لینک سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 90 فارسی و بهینه سازی این افزونه انجام شد. بزودی در انجمن افزونه های فارسی جومینا منتشرش می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 90 افزونه ی فارسی 1.5 : http://forum.joomina.ir/thread-5885-post-32960.html#pid32960 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر