albert 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام چون نمدونستم چی میخوام مطلبم روو به صورت عکس در اوردم ممنون میشم جواب دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز عکس های شما قابل نمایش نیست ! بهتره ابتدا عکس رو درآپلود سنتر جومینا آپلود کنید و لینک ها رو انجا قرار بدین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست من . شما با استفاده از کامپوننت های فرم ساز می تونید چنین فرمی رو برای خودتون طراحی کنید . در انجمن و سایت محبوب جومینا چندین فرم بسیار کاربردی معرفی شده . با کمی جستجو بهترین را طبق سلیقه خود انتخاب و بعد از نصب فرم دلخواه را طراحی کنید . یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام عکس ها نمایش داده میشن /؟ برا من که اینطور نیست ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 با سلام عکس ها نمایش داده میشن /؟ برا من که اینطور نیست ! یا حق شمسی جان عزیزم لطفا بزنید روی لینک زیر : http://up.iranblog.com/images/kgqu4r8hoz9dy54vrzfz.gif نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر