mehrdad.noori 6 ارسال شده در تیر 90 سلام من از جوملا 1.6 استفاده می کنم . جست و جو کردم نتیجه ای نداشت واسه همین تاپیک زدم . دوستان دو دکمه با عنوان های بعدی و قبلی در زیر مطالب در سایت نمایش داده میشه که به مطلب قبلی و بعدی در مجموعه ، کاربر رو انتقال میده . من به این دکمه ها نیاز و علاقه ای ندارم . چطور می تونم حذفشون کنم ؟ البته می تونم کد قالب رو ویرایش کنم اما می خوام واسه روز مبادا ، شاید لازم بشه برشون گردونم . ممنون میشم راهنمایی کنید . سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما به راحتی میتونید در قسمت مدیریت و مدیریت منو منوی اصلی رو انتخاب کنید و بعد صفحه اصلی رو انتخاب کنید در تنظیمات سمت چپ در قسمت پارامترهای پیشرفته صفحه بندی رو "مخفی" قرار بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در تیر 90 ممنون از راهنمایی ات فقط یک موضوع تعداد منو هام خیلی زیاده و نمی تونم همه رو یکی یکی تنظیم کنم ! اون طور که من فهمیدم به صورت معمولی روی گزینه ( استفاده از تنظیمات سراسری ) قرار داره . این تنظیمات سراسری رو کجا میشه تغییر داد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما وقتی اینکار رو بکنید توی کل سایت تاثیر میزاره مگر در جاهایی که شما لیست مجموعه یا لیست بخش رو به عنوان منو قرار دادید که اونها رو هم باید طبق همین روش درست کنید در مورد تنظیمات سراسری دو جا هست اولی همین منوی اصلی هست که ویرایش کردید دومی مربوط به کل مطالب هست که شما میتونید وارد مدیریت مطالب بشید و در سمت چپ بالا یک دکمه هست به نام "پارامترها" اون رو کلیک میکنید یک صفحه پاپ آپ به نمایش در میاد که تنظیمات کلی مطالب هست. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر