havafaza 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت دوستان خوب جوملایی من میخوام اسکریپت اکسوال رو نصب کنم. موقع شروع نصب میگه به این احتیاجه [align=LEFT]Your hosting account doesn't meet the following requirements zip PHP extension not installed [align=RIGHT]میخوام بدونم این زیپ پی اچ پی رو باید چه طوری نصب کنم؟ پیشاپیش ممنون [/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام فک کنم مدیر هاستت باید ردیفش کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در تیر 90 سلام فک کنم مدیر هاستت باید ردیفش کنه نه فکر نکنم چون اونا گفتن خودتون باید نصب کنید ولی چه جوریش رو نمیگن میهن وب هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز فکر کنم این جزو اکستنشن های خود php هست... شما اصلا دسترسی ندارید که بتونید نصب کنید این وظیفه مدیر هاست هست! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر