aramkhodamoradi 0 ارسال شده در تیر 90 سلام با تشکر از سایت خوبتون من یک سایت: www.pozhhan.com طراحی کردم و کلی کار روش انجام دادم. روز دوم هرچی تلاش میکردم تو قسمت مدیریت وارد نمیشد. ارور میداد که یوسر پست اشتباهه. در حالی که از درست بودنش مطمينم. من از قسمت cpanel کل پوشه های مربوط به جوملا رو پاک کرده و یه نسخه جدیدشو آپلود کردم. الان به جای ایکه مرحله اول نصب رو بیاره میره مرحله آخر. یعنی حذف instalation. تو روخدا کمکم کنید. بدجور گیر کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlaman 0 ارسال شده در تیر 90 شما دیتابیس رو هم پاک کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما به راحتی میتونیستید از طریق phpmyadmin پسوورد رو ریست کنید در مورد نصب دوباره شما باید فایل configuration رو حذف کنید تا مرحله نصب از اول شروع بشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 اگر دیتا بیس رو پاک نکردین از اون پشتیبان بگیرید و بزارین باشه مجدد یک جوملا با یک دیتابیس جدید نصب کنید ولی نیازی به نصب اطلاعات نمونه نیست.پلاگین ها و کامپوننت های قبلی رو هم نصب کنید حالا از سی پنل فایل configuration.php رو باز کنید و اسم دیتابیس قدیمی رو جایگزین اسم دیتابیس جدید کنید تا اطلاعات شما برگرده حالا از phpmyadmin وارد دیتابیس بشین و با روشی که توی اینترنت با عنوان پیدا کردن پسورد مدیریت جوملا بگردین راحت پیدا میکنین پسورد خودتون رو ریست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 من از قسمت cpanel کل پوشه های مربوط به جوملا رو پاک کرده و یه نسخه جدیدشو آپلود کردم. الان به جای ایکه مرحله اول نصب رو بیاره میره مرحله آخر. یعنی حذف instalation. با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در حال حاضر ابتدا پوشه installation رو در هاست در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید حذف یا تغییر نام دهید و بعد سایتتون رو اینطور فراخوانی کنید: www.pozhhan.com اگر باز نتونستید وارد ادمین سایت بشید در مورد ریست کردن پسورد هم که دوستان عزیز راهنمایی کردند... اگر خواستید کلا از نو سایت رو نصب کنید که باز هم دوستان گلمون راهنمایی کردند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر