mk21 56 ارسال شده در تیر 90 سلام مناین ماژول و تو سایتم نصب کردم اما یه مشکلی که دارم بجای نمایش ماژول که همه تنظیماتش رو هم مطمینم درسته رو نمایش نمیده و فق پیغام میده که در خط فلان اختار فقط همینو فهمیدم سایتو ببینید تا بهتر متوجه شید www.sd-parsiyan.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما یکبار دیگه به درستی دانلود و نصب کنید سطح دسترسی فایل هاتون رو چک کنید چون ارور فراخوانی میده احتمال داره از سطح دسترسی باشه در مورد این مطالب هم قبلا در انجمن بحث شده فقط نیاز به جستجو داره! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما یکبار دیگه به درستی دانلود و نصب کنید سطح دسترسی فایل هاتون رو چک کنید چون ارور فراخوانی میده احتمال داره از سطح دسترسی باشه در مورد این مطالب هم قبلا در انجمن بحث شده فقط نیاز به جستجو داره! در پناه حق... سلام امیر حسین جان من سطح دسترسی ماژول و بررسی کردم و درست بر روی عمومی بود مشکل چیه کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر