sytaco 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان من جوملا 1.6 رو نصب کردم اما نمی دونم چرا وقتی آدرس سایت رو به این صورت وارد می کنم (www.behinehsazi.ir) سایت باز نمی شه و حتما باید به این صورت آدرس رو وارد کنم http://www.behinehsazi.ir/index.php/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 سلام. به احتمال زیاد عیب از index.html هست هاستتون سی پنل هست؟اگر بله هنگامی که وارد فایل منیجر می شوید گزینه show hiden files را فعال کنید. بعد index.html را پاک کنید.اگر این فایل در هاستتون نبود ، مشکل را با مدیر هاستتون در میان بگذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز سلام : کافیه شما آموزش قفل کردن www در آدرس URL دومین رو کاملا مطالعه کنید و مرحله به مرحله انجام بدید مشکلتون انشاا... حل میشه . لینک آموزش یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در تیر 90 دوست عزيز شما بايد index.php را جزء اولويت لود شدن قرار بديد اگر دسترسي لازم در كنترل پنل براي اين كار داريد خودتان انجام دهيد اگر نه با مدير هاستتون تماس بگيريد تا براتون درستش كنه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام مشکل از فایل index.html نیست سرور شما مشکل داره همونطور که مهدی عزیز گفتن باید اولویت لود رو به فایل index.php اختصاص بدی اگه خودت نمی تونی با مدیر هاست تماس بگیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر