maihagroup 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان من روی سایت نیازمندیهای خراسان شمالی کار می کنم ! امروز امدم دیدم صفحه اول خیلی دیر loaad میشه! جالب اینه که فقط صفحه اول این حالت رو داره ؟ دوستان کسی با این مشکل رو برو شده یا می دونه چه باید کرد؟ آدرس سایت: مرکز نیازمندیهای خراسان شمالی :thankyou: http://www.e-nkh.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 من سایتتون را باز کردم و مشکلی ندیدم! مگه قبلا سرعت سایتتون بالاتر بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maihagroup 0 ارسال شده در تیر 90 آره از ماژول mod_ajaxscroller قبلاً هم همین بوده اما امروز گیر داد منم ورداشتم الان بهتر شده!! بازم از دوستانه میخوام تا کمکم کنم تا سرعت رو بالاتر ببرم و مشکلات رو کم کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام برسی کنید و ببینید در صفحه اصلی چی استفاده کردین که در صفحات دیگه استفاده نکردین (منظورم افزونه هست) . یکی یکی تست منید و اون هایی که بعث این کشکل میشند رو غیره فعال کنید و یا به فکر جایگزین باشید براشون . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 برای بالا بردن سایت راه های زیادی هست مثلا: 1.در سایت از عکس های کم تری استفاده کنیم. 2.با استفاده از نرم افزار فوتوشاپ حجم عکس هایمان را پایین بیاوریم. 3.از قالبی استفاده کنیم که بهینه شده باشد و در آن از تیبل استفاده نشده باشد و دایو باشد. 4.استفاده از بعضی از پلاگین ها مثل پلاگین lazyLoader که باعث می شود وقتی که کاربران به پایین سایت می آیند عکس ها لود شوند. 5.بهینه سازی سایت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام فک می کنم از افزونه sobi باشه چون تنها چیزی که تو بقیه صفحات نیست همینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر