aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من مي خواستم بدونم چه جوري ميشه يك ماژول را فقط در يك قالب خاص نمايش داد؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام اسم اون موقعیت رو عوض کنید و یه چیزی بزارید که تو هیچ کدوم از قالب های دیگه نباشه ! مثلا Saeed-shamsi:cool: یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام اين روش در اينجا جواب نمي دهد چون ميخواهم ماژول در موقعيت right نمايش داده نشود و اگر اسم موقعيت را عوض كنم بقيه ماژولها را هم نمايش نمي دهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در تیر 90 از ماژولهايي كه ميخواهي نماي شداده شوند كپي بگير و در موقعيتي كه اسم جديد براش گذشاتي نمايش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 اگر درست متوجه شده باشم :احتمالا شما میخواهید یک قالب برای یک بخش خاص نمایش داده شود و اون ماژول هم برای همون بخش نمایش داده شود همونطور که اون قالب رو به یک منو برای اون بخش یا مجموعه اختصاص میدی ، همون کار رو هم برای ماژول انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من دوتا قالب دارم كه داخل هر دو قالب، موقعيت right را دارم و در موقعيت right حدوداً 10 تا ماژول دارم كه از اين 10 تا ماژول 9 تا ماژول را مي خواهم در موقعيت right هر دو تا قالب به صورت مشترك باشد و فقط يك ماژول را مي خواهم كه در موقعيت right يك قالب باشد و در موقعيت right قالب ديگر نباشد. اگر بخواهم نام موقعيت را عوض كنم و از ماژولهاي مشترك كپي تهيه كنم تعداد ماژولها هم زياد مي شود و هم بروز رساني شان زمانبر مي شود. (چون محتويات اين ماژولها هر چند وقت بايد تغيير كند) به همين خاطر اگر اون يكي ماژول را مي توانستم يه جوري تنظيم كنم كه مشكل حل مي شد خيلي بهتر و جمع و جور تر بود. مثلاً اگر كدي براي اين منظور بود. يا داخل خود ماژول در قسمت نام موقعيت اول اسم قالب را مينوشتم بعد اسم موقعيت را، يا يه همچين چيزي مي شد خيلي بهتر بود. حالا اگر دوستان در اين زمينه تجربه اي دارند و مي تونند من را راهنمائي بكنند. سپاسگزار مي شوم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 به همون روش که عرض کردم مشکلتون حل میشه.از همان منوئی که قالب دوم را نمایش میهید برای ماژول هم استفاده کنید ضمنا اگر از جوملا 1.6 استفاده کنید میتونید محل نمایش یک ماژول در هر قالب رو هم جداگانه مشخص کنید مثلا تعیین کنید که این ماژول در موقعیت راست قالب دوم نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام امكان دارد يه توضيح مختصري درباره روش كار بدهيد؟ چون من يا تا به حال چنين كاري نكردم و يا متوجه منظور شما نميشوم. يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام با پسوند كلاس ماژول ميتوان اين مشكل را حل كرد؟ كد css آن را چه جوري بايد نوشت؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام باید display: none ; بهش بدین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر