رفتن به مطلب
aliasghar961

عدم نمايش يك ماژول در يك قالب خاص

پست های پیشنهاد شده

سلام

من مي خواستم بدونم چه جوري ميشه يك ماژول را فقط در يك قالب خاص نمايش داد؟

با تشكر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

اسم اون موقعیت رو عوض کنید و یه چیزی بزارید که تو هیچ کدوم از قالب های دیگه نباشه ! مثلا Saeed-shamsi:cool:

یا حق

لینک به ارسال

سلام

اين روش در اينجا جواب نمي دهد چون مي‌خواهم ماژول در موقعيت right نمايش داده نشود و اگر اسم موقعيت را عوض كنم بقيه ماژولها را هم نمايش نمي دهد.

لینک به ارسال

از ماژولهايي كه ميخواهي نماي شداده شوند كپي بگير و در موقعيتي كه اسم جديد براش گذشاتي نمايش بده

لینک به ارسال

اگر درست متوجه شده باشم :احتمالا شما میخواهید یک قالب برای یک بخش خاص نمایش داده شود و اون ماژول هم برای همون بخش نمایش داده شود

همونطور که اون قالب رو به یک منو برای اون بخش یا مجموعه اختصاص میدی ، همون کار رو هم برای ماژول انجام بدید

لینک به ارسال

سلام

من دوتا قالب دارم كه داخل هر دو قالب، موقعيت right را دارم و در موقعيت right حدوداً 10 تا ماژول دارم كه از اين 10 تا ماژول 9 تا ماژول را مي خواهم در موقعيت right هر دو تا قالب به صورت مشترك باشد و فقط يك ماژول را مي خواهم كه در موقعيت right يك قالب باشد و در موقعيت right قالب ديگر نباشد.

اگر بخواهم نام موقعيت را عوض كنم و از ماژولهاي مشترك كپي تهيه كنم تعداد ماژولها هم زياد مي شود و هم بروز رساني شان زمانبر مي شود. (چون محتويات اين ماژولها هر چند وقت بايد تغيير كند) به همين خاطر اگر اون يكي ماژول را مي توانستم يه جوري تنظيم كنم كه مشكل حل مي شد خيلي بهتر و جمع و جور تر بود.

مثلاً اگر كدي براي اين منظور بود. يا داخل خود ماژول در قسمت نام موقعيت اول اسم قالب را مي‌نوشتم بعد اسم موقعيت را، يا يه همچين چيزي مي شد خيلي بهتر بود.

حالا اگر دوستان در اين زمينه تجربه اي دارند و مي تونند من را راهنمائي بكنند. سپاسگزار مي شوم.

لینک به ارسال

به همون روش که عرض کردم مشکلتون حل میشه.از همان منوئی که قالب دوم را نمایش میهید برای ماژول هم استفاده کنید

ضمنا اگر از جوملا 1.6 استفاده کنید میتونید محل نمایش یک ماژول در هر قالب رو هم جداگانه مشخص کنید

مثلا تعیین کنید که این ماژول در موقعیت راست قالب دوم نمایش داده بشه

لینک به ارسال

سلام

امكان دارد يه توضيح مختصري درباره روش كار بدهيد؟ چون من يا تا به حال چنين كاري نكردم و يا متوجه منظور شما نمي‌شوم.

يا حق

لینک به ارسال

سلام

با پسوند كلاس ماژول مي‌توان اين مشكل را حل كرد؟ كد css آن را چه جوري بايد نوشت؟

با تشكر

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...