samiaviper 0 ارسال شده در تیر 90 سلام میخواستم بدونم در حال حاضر جولا 1.5 بهتره یا جوملا 1.6 ؟ البته میدونم از لحاظ امنیت جوملا 1.6 بهتره ولی آیا تمام پلاگین ها ، قالب ها و کامپوننت های جوملا 1.5 مثل پرداخت آنلاین واسه جوملا 1.6 اومده یا هنوز تو این زمینه کمبود داره؟ یه سوال دیگه اینکه من یه بسته نصبی واسه یه قالب انگلیسی گرفتم که قابلیت rtl داره ولی زبان فارسی نداره ، چطوری می تونم زبان فارسی رو به این بسته اضافه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز در مورد دو سوال شما قبلا در انجمن بحث شده! لطفا جستجو کنید تا به نتیجه برسید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiaviper 0 ارسال شده در تیر 90 من تازه واردم وفکر کنم اگه شما همین جا و در یک جمله جوابمو میدادید زودتر به جواب میرسیدم یا حداقل لینک مطلب رو در پاسخ ذکر میکردید بهتر بود وگرنه این بخش از انجمن کاملا بیهوده میشه چون شما فقط میگید که سرچ کنیم دوباره سوالم رو میپرسم امیدوارم بهتر جواب بدید میخواستم بدونم در حال حاضر جولا 1.5 بهتره یا جوملا 1.6 ؟ البته میدونم از لحاظ امنیت جوملا 1.6 بهتره ولی آیا تمام پلاگین ها ، قالب ها و کامپوننت های جوملا 1.5 مثل پرداخت آنلاین واسه جوملا 1.6 اومده یا هنوز تو این زمینه کمبود داره؟ یه سوال دیگه اینکه من یه بسته نصبی واسه یه قالب انگلیسی گرفتم که قابلیت rtl داره ولی زبان فارسی نداره ، چطوری می تونم زبان فارسی رو به این بسته اضافه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست گرامی ممنون می شم قبل از هر چیزی قوانین انجمن رو مطالعه و طبق آن عمل کنید همانطور که امیر حسین جان اشاره کردند قبلا در این مورد بحث شده و نیاز به کمی جستجو از جانب شماست پس لطفا ابتدا جستجو کنید (به وقت دیگران احترام بگذارید!) سوال دوم رو هم ابتدا جستجو کنید اگر نتیجه نگرفتید در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام به جومینا خوش آمدید. تا زمانی که به وقت دیگران ارزش نزارید به وقت شما ارزش گزاشته نخواهد شد .! این در جومینا یک قانون هست ! - سرچ کنید .!! قوانین رو مطالعه کنید و سوال جدید رو در تایپیک جدید مطرح کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر