saeedtkh 0 ارسال شده در تیر 90 سلام ویرچومارت من تا دیروز کار می کرد اما متاسفانه امروز که روی لینکش کلیک می کنم، این ارور میاد و بقیه صفحه هم سفید هست: Fatal error: Class 'mosParameters' not found in /home/*****/domains/********.com/public_html/components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php on line 86 ممنون می شوم کمکم کنید.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedtkh 0 ارسال شده در تیر 90 دوستان خواهش ميكنم كمك كنيد. توي اين خط 86 كه اين ميگه ، اين کد نوشته : $menuparams = new mosParameters( $itemparams ); حالا بايد چكارش كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام لطفا 7-8 خط بعد و قبل رو هم اینجا قرار بدید تا برسیش کنم. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedtkh 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام لطفا 7-8 خط بعد و قبل رو هم اینجا قرار بدید تا برسیش کنم. یا حق // Get the menu parameters, if any if( vmIsJoomla( '1.5' ) ) { $menuparams = $mainframe->getParams(); } else { $Itemid = (int) vmRequest::getInt( 'Itemid', '' ); $query = "SELECT params FROM #__menu WHERE id='".$Itemid."'"; $database->setQuery( $query ); $itemparams = $database $tmp_product_id = $menuparams->get( 'product_id' ); $tmp_category_id = $menuparams->get( 'category_id' ); $tmp_flypage = $menuparams->get( 'flypage' ); $tmp_page = $menuparams->get( 'page' ); if( !empty( $tmp_product_id ) ) { vmRequest::setVar( 'product_id', $tmp_product_id ); vmRequest::setVar( 'page', 'shop.product_details' );->loadResult(); $menuparams = new mosParameters( $itemparams ); } } elseif( !empty( $tmp_category_id ) ) { vmRequest::setVar( 'category_id', $tmp_category_id ); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام ببخشید پستتونو ندیم چند تا مورد عرض میکنم و مرحله به محرله میریم جلو. if( vmIsJoomla( '1.5' ) ) { رو به if( !vmIsJoomla( '1.5' ) ) { تغییر بدین و تست کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedtkh 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون استاد. خیلی خیلی ممنونم. نمیدونم چجوری تشکر کنم! مشکلم همین بود. مشکل حل شد. با تشکر از لطف شما....:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر