Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 با سلام. من به سایت سازمان جهانی وب رفتم و بعد از این سایتم را چک کردم دیدم که 46 ارور دارد و 1 warning. 1.این ارور ها به چه معناست؟چرا ایجاد می شوند؟ برای سایت مشکل سازه؟چگونه می توان این ارور ها را رفع یا کم کرد؟ 2.warning به چه معناست؟مشکلی برای سایت ایجا می کند؟چگونه باید رفعش کرد؟ آدرس سایتم: www.matlabha.ir با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز هر ارروری که نشونه باگ نیست!:afro: برای مثلا شما در همین سایت ، آدرس یاهو رو بزنی اینو میاره: 136 Errors, 8 warnings که سایت شما بهتره مثل اینکه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز این سایت نشان دهنده ایرادهای استاندارد وب هست یعنی اگه کدهایی از سایت شما دارای استاندارد وب نباشند ایراد میگره در کل خللی در سایت ایجاد نمیشه ولی اگه سایت ایراد نداشته باشه از لحاظ استاندارد، سایت خوبی هست. ولی چون این سایت کدهای جدید رو ساپورت نمیکنه معمولا به کدهای سی اس اس 3 و اچ تی ام ال 5 ایراد میگیره. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر