codersengine 2 ارسال شده در تیر 90 سلام و خسته نباشین ، کسی از دوستان میدون مشکله من کجاس و چطوری میتونم برطرف کنم مشکل را. مشکل این هست که در سایت ماجول تغییر زبان کار نمیکنه و فقط تایتل ماجول هست . نکته : جوملا و سرور همه چی آخرین ورژنها هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام از چه افزونه ی استفاده میکنید ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
codersengine 2 ارسال شده در تیر 90 [highlight=#ffffff] [/highlight] همونی که پیشفرض تو جوملا ۱.۶ هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از کدام نسخه 1.6 استفاده می کنید؟ دقیقا بعد از نصب جوملا اینطور بود یا....؟ یکبار پک کامل جوملا رو دریافت و در دایرکتوری که پک فعلی قرار دارد آپلود کنید و بعد از آپلود فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... اگر حل نشد همینجا پیگیر باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
codersengine 2 ارسال شده در تیر 90 [highlight=#ffffff] سلام [/align][align=RIGHT]مرسی مجتبی جان، همین الان انجام دادم همین کارو که گفتین ، اما باز هم درست نشد سلام [/align][align=RIGHT][/highlight] ، جالبه که تو آدرس EN/ مینویسی سایت باز میشه اما fa/ یا sv /کار نمیکنه website : http://www.werilia.com/en/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام نفرمدید از کدوم نسخه جوملا استفاده می کنید ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
codersengine 2 ارسال شده در تیر 90 [highlight=#ffffff] [/highlight] مجدد سلام ، ۱.۶.۵ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
codersengine 2 ارسال شده در تیر 90 [highlight=#ffffff] [/highlight] دوستان هنوز همینطور دارم راهی مختلف رو تست میکنم اما به نتیجه نرسیدم متاسفانه ، ممنون میشم اگه از دوستان کسی میدون چیکار کنم بگه [highlight=#ffffff] امیدوارم فقط نیز نباشه که به جوملا ۱.۷ آپدیت کنم چون خیلیها این مشکل رو داشتن مثل اینکه تو جوملا ۱.۷ درست کردن ، چون اینجوری نیز پیدا میکنم به فایل ترجمه فارسی بار ۱.۷ [/highlight] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 قبلا هم این مشکل را داشتید؟ بعد از نصب افزونه ی خاصی این مشکل پیش آمد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
codersengine 2 ارسال شده در تیر 90 [highlight=#ffffff] [/highlight] نه از اول همینطوری بود ، جوملا رو آپدیت کردم به ۱.۷. الان فقط زبانِ انگلیسی رو نشون میده ، دقیقا همون کارهایی که برای زبانِ انگلیسی کردم از قبیل مطلب جداگانه و منو جداگانه ، برای زبان سوئدی و فارسی هم انجام دادم ، حالا نمیدونم کجا صوتی دادم که در سایت فقط زبان انگلیسی رو نشون میده!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر