محمدحسین 12 ارسال شده در تیر 90 من برای اولین بار است که با rsform فرم می سازم .اما وقتی فرم تکمیل می شود و ارسال می کنم اطلاعات به ایمیل من ارسال نمی شود. با این که ادرس ایمیل رو در قسمت ایمیل ها نوشتم.هم gmail رو امتحان کردم و هم yahoo . خواهش می کنم اگه راه حلی دارید به من بگید. اینم لینکشhttp://gamentech.ir/index.php/component/forme/www.gamentech.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام اروری دریافت نمی کنید؟ سرورتون امکان ارسال ایمیل رو داره؟ تنظیمات ایمیل در مسیر زیر درست هست؟ : مدیریت سایت / تنظیمات کلی / سربرگ سرور ---> [تنظیمات ایمیل] موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام محمد جان لینکی که گذاشتی ایراد داره نگفتی که چه خطایی هم میده!!!! برای اینکه سریعتر جوابتو بگیری سئوالتو با توضیحات کامل بیان کن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در تیر 90 اگه اشتباه نكنم نسخه رايگان rs اطلاعات رو برات ميل نمي كنه .. فقط يه ايميل مي زنه كه مي توني خودت متنش رو بصورت پيش فرض تعيين كني .. مثلا" مدير گرامي فرمي ارسال شده .. لطفا" چك كنيد .. با اومدن اين ميل بايد در پنل مديريت فرم هاي ثبت شده رو بررسي كني .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر