poonoodi 2 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوستان من میخوام انجمن کیونا 1.6.4 ام رو که قبلا توسط فایل های فارسی ساز دانلودی از سایت کیونا . فازسی کرده ام را راست چین کنم . ولی هرچه گشتم نتونستم تطابقی بین فایلها پیدا کنم:1: لطفا توضیح بدین دقیقا چه فایل هایی از پوشه زیپ نصبی افزونه باید در داخل مدیریت فایل های سیپنل (کیونا) کپی یا جایگزین بشن لطفا نام فایل و محل رو ذکر بفرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما باید نگاه کنید در درون پوشه فایل های سی اس اس و ببینید کسی که فارسی سازی کرده فایل css جدایی برای فارسی کردن در نظر گرفته؟؟ اگر در نظر گرفته باشه شما میتونید اون فایل رو کپی کنید در پوشه css مربوط به افزونه و آدرس سی اس اس رو فراخوانی کنید. یا اینکه اگر در همون فایل اصلی انجام داده باشن فارسی سازی و راست چین کردن رو همون فایل رو کپی کنید در صورتی که افزونه زیاد تغییر نکرده باشه جواب میده و در غیر این صورت شما باید دوباره فارسی سازی کنید افزونه رو در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poonoodi 2 ارسال شده در تیر 90 باتشکر دوست عزیز کیونای فارسی که دارم ازش استفاده میکنم رو پیوست کردم لطفا از روی این فایل ادرس بدید تشکر http://www.mediafire.com/?57mmb7kmisx4p0b نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما باید دموی آنلاین قرار بدید تا من کد ها رو به صورت آنلاین ببینم و بعد شما رو کمی راهنمایی کنم. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر