amira4 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان عزیز من یه منو تو سایتم درست کردم به نام تماس باما !! این موقیعت تماس با ما تو خود جوملا از قبل وجود داشته !! یعنی من از منو انتخابش کردم !!! به عکس زیر نگاه کنید : 1-اون کادر قرمز که دورشان خط کشیدم میخواهم کلا حذف شوند !!! 2- چگونه کاری کنم که وقتی پیامی برایم ارسال شد ، به ایمیلم فرستاده بشه ؟! یعنی اینکه ایمیلم رو باید تو کجا وارد کنم تا این پیام به ایمیلم وارد بشه !!!! مثلا اگه یکی از طریق تماس با پیام بفرسته به من ، من هنوز ایمیلم رو وارد نکردم !!!پس باید چیکار کنم ؟! به زبانی ساده تر ، ایمیلم رو تو کجا قرار بدم ؟:thankyou: باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 در مديريت جوملا از منو كامپوننت ها كامپوننت تماس ها رو انتخاب كنيد و بقيه كار را متوجه خواهيد شد! بايد تماس هاي موجود را ويرايش كنيد و يا مجموعه و تماس جديد بسازيد و بعدا براي آن منو بسازيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 در مديريت جوملا از منو كامپوننت ها كامپوننت تماس ها رو انتخاب كنيد و بقيه كار را متوجه خواهيد شد! بايد تماس هاي موجود را ويرايش كنيد و يا مجموعه و تماس جديد بسازيد و بعدا براي آن منو بسازيد! ممنون تشکر !! درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر