davoodsoft 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 :s با سلام خدمت دوستان عزيز . من كمپاننت كنترل سطح دسترسي رو نصب كردم روي سايتم و طبق راهنما همه ي اون كارايي كه گفته بود انجام دادم تا دسترسي سوپر ادمين فعال بشه ولي الان به عنوان سوپر ادمين نميتونم اجزاي منوها رو جابجا كنم و كلاً در كار كردن روي منوها مشكل دارم. لطفاًهر چه سريعتر كمكم كنيد كارم خيلي گيره. با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 یه راه ساده ! وقتی میخوای منوهات را جابجا کنی از قسمت الحاقات پلاگین منو را غیر فعال کن بعد هر کاری میخوای بکن و بعدش دوباره فعالش کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
davoodsoft 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 خيلي ممنون از راهنماييتون دوست عزيز فکر کنم باید اینو دونه دونه به دوستان عزیز تذکر بدم . دوست عزیز لطفا از ارسال پستهای تشکر (اسپم) خوداری کنید و فقط از دکمه تشکر استفاده کنید -- :exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر