Napo 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام وقتی تو یک موقعیت اونو معرفی میکنم وقتی اون صفحه باز میشه این پاپ آپ هم باز میشه میخوام وقتیکه مثلا یک لینک رو میزنم اون باز بشه و جدولی رو نشون بده گزینه های ماژول رو هم دیدم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم که خودکار با باز شدن صفحه باز نشه. دوستانی که با این افزونه کار کردن میتونن راهنماییم کنن ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام راستش اصلا سئوالتو خوب متوجه نشدم میشه بهتر توضیح بدی یا یه دموی آنلاین بذاری!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز وقتی یک ماژول تعریف میکنم که پاپ آپ رو نشون بده مثلا در صفحه اصلی وقتی صفحه اصلی رو باز میکنم این پاپ آپ خودکار ظاهر میشه من میخوام اونو به یک آیتم منو نسبت بدم که وقتی اون آیتم انتخاب میشه باز بشه نه خودکار باز بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arjangf 0 ارسال شده در فروردین 91 چرا کسی جواب نمیده؟ مشکل منم همینه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر