mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 سلام متاسفانه کشیدن جدول در ویرایشگر مشکلاتی داره که فکر میکنم با تمام این افزونه ها یکی باید باشه که مشکلات رو حل کرده باشه وقتی جدول ایجاد میشه کادر کوچک و بزرگ کردنش نامرئی در سمت چپ میاد وقتی میخوای چند ردیف رو بگیری و تغییر بدی همشون انتخاب میشن از ویرایشگر jck استفاده میکنی میبینی با چپ چین و راست چین کردن توی جدول مشکل داره اینا چیزای عمومیه جدوله که همیشه باهاشون سرو کار داریم آیا کسی ویراشگری سراغ داره که خیلی خوب باشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام تمام این ویرایشگر ها این مشکلات رو دارن ولی jck و jce کمتر از بقیه بهترین را تسلط به کدهای table هست که خودتون بتونید توسط toggleeditor اونها رو کدهاش رو اصلاح کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 مرسی آیا امکان داره کسی اینکارو انجام بده و ما هم یاد بگیریم یا کدهاش رو به ما بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما میتونی مطالبتو تو برنامه word بنویسی بهمراه جداول مورد نظرت بعد کپی کنی تو ویرایشگر جوملا به هر حال هیچ ویرایشگری واسه جوملا نیست که بشه باهاش راحت با جداول کار کرد همه یه نقصایی دارن چون بیشتر واسه وارد کردن مطلب و عکس و ... طراحی شدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آبان 91 آقای دفاعی من همین کارو کردم , یعنی از ورد کپی کردم تو جوملا ولی جدولم خیلی کشیده شد! و اصلا نمی شه کوچیک کرد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آبان 91 کسی جواب نمی ده؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر