aael57 0 ارسال شده در تیر 90 روی جوملا 1.6 نصب کردم و نصب هم شد اما وقتی ادیتور رو انتخای می کنم و می رم برای نوشتن مطلب جدید پیام خطا می ده. خطای 500 و پیدا نشدن یه فایل. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر این نسخه ای که در جومینا منتشر شده رو نصب کردید باید عرض کنم این نسخه برای جوملا 1.5 هست و با جوملا 1.6 سازگار نیست... اگر نسخه سازگار با 1.6 رو نصب کردید و این مشکل هست دقت کنید که پلاگین این افزونه فعال باشه... اگر مشکل پابرجا بود افزونه رو کامل حذف و بعد از اطمینان از دانلود کامل اقدام به نصب مجدد این افزونه کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 این افزونه یه مشکل دیگه هم داره در بخش مدیریت و زمان تایپ مطالب ، بکگراند مطالب که باید سفید باشه همرنگ زمینه اصلی سایت است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز تو کدوم ویرایشگر دیدین بگران رو سفید کنه ! بگران بی رنگ است ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز قبلا در این مورد در انجمن بحث شده!! شما باید جستجو کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر