هاشمی 12 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان از وقتی کامپونت aceSEF رو نصب کردم عنوان سایتم دوتا شده یکیش رو پاک کردم اما یه خط تیره قبل از عنوان سایت گذاشته تنظیماتش رو هم زیاد چک کردم ولی نتونستم دوستان راهنمایی کنید چطوری میشه برداشتش با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 90 کسی نمیدونه خواهشا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 90 در بخش تنظیمات کامپونت ACE Sef وارد بشوید. بخش فرا داده و فراداده خودکار عنوان اقدام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز این کار برای سئوی سایت شما لازم هست من توصیه میکنم که بر ندارید چون این خط برای جدا کردن نام های عنوان صفحات است و نیازی به برداشتن نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 90 در بخش تنظیمات کامپونت ACE Sef وارد بشوید. بخش فرا داده و فراداده خودکار عنوان اقدام کنید این کار رو کردم فایده ای نداشت سلام دوست عزیز این کار برای سئوی سایت شما لازم هست من توصیه میکنم که بر ندارید چون این خط برای جدا کردن نام های عنوان صفحات است و نیازی به برداشتن نیست. حالا چطوری برداشته میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما برای اینکار باید وارد تنظیمات این افزونه بشید بعد در تب سوم(meta tag) سمت چپ، در منوی Automatic Metadata: Title لیست Include site name را "no" انتخاب کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما برای اینکار باید وارد تنظیمات این افزونه بشید بعد در تب سوم(meta tag) سمت چپ، در منوی Automatic Metadata: Title لیست Include site name را "no" انتخاب کنید. در پناه حق... این کار رو چند بار انجام دادم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام اگر اشتباه نکنم قبلا در این مورد بحث شده بود که نیاز به جستجو هست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 با اجازه آقای فرحزادیان نمیدونم این مورد بحث شده یا نه ولی من ندیدم و پیدا نکردم شما در همون تب قبلی قسمت Automatic Metadata: Options گزینه اول "Enable auto Title" رو غیرفعال کنید ببینید درست میشه؟؟ در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر