abcp30 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت شما قبل از طرح سوال بگم که من علاوه بر جستجو در اینجا هم سوالم را مطرح کردم اما جواب نگرفتم و اما سوال: اگه دقت کرده باشید بعد از نصب افزونه K2 فرم ثبت نام تغییر می کنه می خواستم ببینم چطوری می شه این فرم را تغییر داد و پارامتر های مورد نظر را اظافه یا حذف کرد یه سوال دیگه و اون اینه که ایا آموزش یا توضیح کامل درباره ی این افزونه کسی سراغ نداره لینک بده چون من هر چی آموزش خوندم هم کامل نبوده و هم سوال اولی من را جواب نداده با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در بهمن 90 عزیز اموزش چه قسمتش؟ خوب این افزونه که کاملا فارسی شدش هستش نیازی به اموزش پیشرفته نداره! http://forum.joomina.ir/thread-4974.html?highlight=%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C+k2 این لینک تاپیک مربوطه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. منظور شما از فرم قبت نام ، قسمت مطلب سایت هست؟ شما می توانید برای غیرفعال کردن نظر سنجی به تنظیمات بروید و این عمل را انجام دهید. برای خیلی ها (در ابتدای کار من هم همینطور) کار کردن با این کامپوننت کمی سخت است ولی با کار کردن با آن همه ی سختی ها برطرف خواهد شد. آموزش این کامپوننت هم به زبان فارسی فکر نکنم وجود داشته باشد ولی به زبان انگلیسی در سایت اصلی اش وجود دارد. getk2.org موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر