hamzeh 1 ارسال شده در تیر 90 سلام اولین صفحه ی نصب ، لود می شود ولی دکمه ادامه کار نمیکند و نصب ادامه نمی یابد لطفا راهنمایی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با مرورگرهای دیگر هم تست کنید... اگر با اونها هم این مشکل بود مجدد بسته رو دنلود کنید و بعد از اطمینان از دانلود کامل با دقت بیشتری اقدام به نصب مجدد کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام به جومینا خوش آمدید. کوکی هاتونو پاک کنید و از مرورگرهای جدید مثل فایرفاکس - کروم .. استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در تیر 90 از IE , chrome ,firefox استفاده کردم و این مشکل منحصرا الان ایجاد شده و سابقه نداشته( احتمالا به کوکی ربطی نداره) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 موردی که عرض کردم ور انجام بدید اگر موفق نشدید در صورت امکان اطلاعات هاست رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام اگر با اونها هم این مشکل بود مجدد بسته رو دنلود کنید و بعد از اطمینان از دانلود کامل با دقت بیشتری اقدام به نصب مجدد کنید... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر