zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من برای باز شدن سایت در IE مشکل دارم وقتی ادرس سایتم رو در IE وارد می کنم صفحه چند بار رفرش میشه و بعد پیام زیر میاد . فرقی نمی کنه که ادرس صفحه اصلی باشه یا ادرس صفحه ورود به مدیریت سایت ( از نسخه ie8 استفاده می کنم) We were unable to return you to snpardis.com Internet Explorer has stopped trying to restore this website. It appears that the website continues to have a problem نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maghaleh 2 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز من چک کردم مشکلی نداشت ممکنه آی پی شما توسط سرور بن شده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام اگه این سایت هست: snpardis.com منم باز کردم مشکلی نداره :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز من چک کردم مشکلی نداشت ممکنه آی پی شما توسط سرور بن شده باشه سلام و ممنون مگه آی پی در فایرفاکس و IE فرق می کنه که در یکی بن شده باشه و در دیگری نشده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام اگر ip بن شده باشه و البته ip تون استاتیک باشه با مرورگرهای دیگر هم نمی تونید ببینید... شما ie رو بروزرسانی کنید و یا کوکی و کشش رو پاک کنید و مجدد تست کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 من با IE 8 و 9 تست کردم و مشکلی نبود. شما از نسخه های پایین تر استفاده می کنید؟ اگر بله مشکل از قالبتون هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز سلام مرورگر شما مشکل داره احتمالا مربوط به جاوای نصب شده روی مرورگرتونه آخرین نسخه از جاوا رو نصب کنین این لینک رو ببینید http://support.microsoft.com/kb/2506617 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر