Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 با سلام. من چند سوال دارم.سایت اصلی من با جوملاست. حالا من می خواهم سه سایت جدید راه بیندازم. 1.دانلود 2.گالری تصویر 3.خبر به نظر شما چه سیستمی برای هر کدام بهتر است؟ یک سوال دیگر هم داشتم. به نظر شما اگر سایت دانلود و سایت خبری به همان سایت اصلی اضافه شود بهتر است یا یک سایت جدا؟(از نظر رتبه آیکسا و بازدید) منظورم این است که مطالبی که می خواهم بنویسم به سایت اصلی ام اضافه کنم یا این که یک سایت جدا درست کنم؟سایت جدا مثل : news.matlabha.ir با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز در مورد دانلود و خبر و گالری افزونه های زیادی هست در جوملا برای گالری phocagallery , joomgallery,morfeoshow برای دانلود : phocadownload,remosity,jdoc برای سایت خبری : globalnews,jnews , minifrontpage در مورد سئو و رتبه مسلم هست که ساب دامین بهتره ولی اینرو هم درنظر گرفته باشید موضوع دانلود و خبر هیچ ربطی به هم نداره و برپایی هر دو برروی یک دامنه کار حرفه ای و قشنگی نیست ولی گالری ایرادی نداره و رو هر دو میتونه اجرا بشه. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز در انتخاب انجمن که سوال می پرسید دقت کنید ! منتقل شد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 من می خواهم سایت های زیرا داشته باشم. dl.matlabha.ir pic.matlabha.ir news.matlabha.ir بهترین سیستم مدیریت محتوا برای هر یک کدام است؟جوملا؟ 1.5 یا 1.6؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز مونده شما چی بخواین !! نظر شخصی من : فوکا دانلود فوکا گالری گلوبال نیوز 1.5 یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 منظورتون اینه که بهترین سیستم مدیریت محتوا برای این سه جوملا 1.5 است؟چرا 1.6 بهترین نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 منظورتون اینه که بهترین سیستم مدیریت محتوا برای این سه جوملا 1.5 است؟چرا 1.6 بهترین نیست؟ با سلام دوست عزیز توجه بفرمایید قبلا در این باره در انجمن بسیار بحث شده است و باید خدمت شما دوست عزیز عرض نمایم از نظر برطرف سازی اشکالات و تعدد افزونه های 1.5 بهتره بالاخره هر چی باشه جوملا 1.5 مدت زیادی روش کار شده همچنین جوملا 1.5 افزونه های متعددی دارد که من تو هیچ سیستمی ندیدم من جوملا 1.5.23 را پیشنهاد می کنم در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 شما چند کامپوننت را معرفی کردید. لطفا بهترین افزونه برای هر کدام معرفی کنید.(همراه با توضیحاتی درباره آن) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز هر 1.5 و 1.6 برجستگی های خودشونو دارند 1.5 از لحاظ افزونه 1.6 از لحاظ ارتقاع به نسخه های بالاتر / / / و.... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 شما چند کامپوننت را معرفی کردید. لطفا بهترین افزونه برای هر کدام معرفی کنید.(همراه با توضیحاتی درباره آن) دوست عزیز احتیاجی به توضیح مجدد نیست شما کافیه به سایت جومینا www.joomina.ir برید و هر چیزی را که احتیاج داشته باشید در زمینه هایی که فرمودین در سایت جومینا هست جومینا بهترین و کاملترین مرجع جوملا فارسی هست موفق باشید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 من می خواهم از اون کامپوننت هایی که معرفی کردید ، بهترینش را معرفی کنید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام همون هایی رو که من گفتم رو استفاده کنید / یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر