رفتن به مطلب
maryjon

کدنویسی در جوملا

پست های پیشنهاد شده

سلام

من در صفحه اول سایتم لازم دارم که یک سری عکس که هرکدوم به صفحاتی لینک می شن قرار بدم برای اینکار توی قسمت html مطالب میرم و کدهای عکس قرار می دم و کار درست پیش میره لینک ها هم کار می کنن

اما وقتی می خام روی عکس ها افکت بذارم و به همون کد یک سری تگ موس اور اضافه می کنم نمی دونم چرا خودش تگ هامو خراب می کنه و جواب نمی ده

نمونه تک من این هست

اصفهان

emam.jpg

کسی هست بدونه اشکال چیه؟ اصلا راه اصولی قراردادن یک سری عکس به طور مرتب در صفحات جوملا همین هست یا راه دیگه ای هم داره؟ و چرا کد من را درست اجرا نمی کنه. در صورتی که اگر همین کد را به صورت مجزا یک پیچ کنم خارج از جوملا درست کار می کنه

ممنونم;)

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ببین دوست عزیز تو فایل index.php قالب جای دلخواهت این کد رو وارد کن

[align=LEFT][align=RIGHT]خوب حالا این کد رو هم به فایل xml قالب اضافه کن

[left][code]pic

[/left]

خوب حالا یه موقعیت جدید به اسم pic به قالبت اضافه شده

برو به مدیریت ماژول ---> یه ماژول html دلخواه ایجاد کن

و عکست رو توش قرار بده

حالا موقعیت ماژول رو روی pic قرار بده

موفق باشی

[/align][/align]

لینک به ارسال

ممنون دوستان

اما من فقط یک عکس نمیخام بذارم من در هر صفحه می خام نزدیک 50عکس کوچک بذارم و از هر کدوم لینک بدم به یک صفحه ای از جوملا. ایا راهی برای این کار دارید؟:D

لینک به ارسال

کاربر محترم کم اطلاعی و نداشتن دانش کافی در رابطه با استفاده از امکانات را خنده دار فرض نکنید

برای قرار دادن تگ های اچ تی ام ال باید از داخل ادیتور خود بر روی دکمه مخصوص این کار کلید کنید و در آنجا کد ها را وارد نمایید

موفق باشید

لینک به ارسال

با سلام

پیرو راهنمایی های جناب رضایی عزیز عرض کنم که بله ادیتور کد شما رو ناقص ذخیره می کنه و راهی که دارید اینه که ابتدا از تنظیمات کلی مدیریت ادیتور رو no editor انتخاب و بعد کدتون رو قرار بدید و ذخیره کنید و مجدد ادیتور اصلی رو فعال کنید و راه دیگه اینه که می تونید از افزونه jumi جهت قرار دادن کدها استفاده کنید و ...

(پیشنهاد بنده استفاده از افزونه jumi هست...)

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...