رفتن به مطلب
maryjon

گالری عکس با قابلیت جدید

پست های پیشنهاد شده

سلام

دوستان به یک گالری عکس نیازدارم که بتونم متناسب باهرصفحه ای از سایتم یک پوشه عکس خاص به اون تخصیص بدم. اصلا همچین چیزی امکان پذیر هست؟

مثلا در صفحه دو عکس های پوشه دو را نشان بده و در صفحه سه عکس های پوشه 3؟:cool:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام در اکثر گالری ها به همن صورتی هست که شما می گسد فقط باید محتویات پوشه های خودتون رو به عنوان مجموعه به گالری معرفی کنید بعد هم برای هر صفحه یه مجموعه جدید داشته باشید.

لینک به ارسال

ممنون اما من خیلی از گالری ها را گرفتم دو حالت بیشتر ندیدم. یا یک ادرس پوشه عکس های سورس را میگیرن یا 2-3 تا ادرس عکس

ندیدم حالتی که به هر صفحه یه پوشه تخصیص بدیم . میشه یکی از همین گالری ها را برای مثال بمن معرفی کنین.

من گالری های زیر را تست کردم اینجور که می خام نبودند

spacegallery

phoca

j5

galerialight

hot image slider:shy:

لینک به ارسال

از گالری های ساده که بصورت پلاگین هستن و شما توی مطلب مورد نظر کد پلاگین رو به همراه آدرس پوشه تصاویرتون میدید استفاده کنید. اینطوری میتونید تصاویرتون رو پوشه بندی کنید و در هر صفحه که خواستید تصاویر پوشه مورد نظر رو بیارید.

یکی از مواردی که یادمه به اسم simple image gallery بود

یه راه دیگه هم استفاده از یکی از پلاگین های joomgallery هست که میتونید هر تصویری رو که خواستید از گالری انتخاب و توی مطلب درج کنید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...