maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان به یک گالری عکس نیازدارم که بتونم متناسب باهرصفحه ای از سایتم یک پوشه عکس خاص به اون تخصیص بدم. اصلا همچین چیزی امکان پذیر هست؟ مثلا در صفحه دو عکس های پوشه دو را نشان بده و در صفحه سه عکس های پوشه 3؟:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در تیر 90 با سلام در اکثر گالری ها به همن صورتی هست که شما می گسد فقط باید محتویات پوشه های خودتون رو به عنوان مجموعه به گالری معرفی کنید بعد هم برای هر صفحه یه مجموعه جدید داشته باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون اما من خیلی از گالری ها را گرفتم دو حالت بیشتر ندیدم. یا یک ادرس پوشه عکس های سورس را میگیرن یا 2-3 تا ادرس عکس ندیدم حالتی که به هر صفحه یه پوشه تخصیص بدیم . میشه یکی از همین گالری ها را برای مثال بمن معرفی کنین. من گالری های زیر را تست کردم اینجور که می خام نبودند spacegallery phoca j5 galerialight hot image slider:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 از گالری های ساده که بصورت پلاگین هستن و شما توی مطلب مورد نظر کد پلاگین رو به همراه آدرس پوشه تصاویرتون میدید استفاده کنید. اینطوری میتونید تصاویرتون رو پوشه بندی کنید و در هر صفحه که خواستید تصاویر پوشه مورد نظر رو بیارید. یکی از مواردی که یادمه به اسم simple image gallery بود یه راه دیگه هم استفاده از یکی از پلاگین های joomgallery هست که میتونید هر تصویری رو که خواستید از گالری انتخاب و توی مطلب درج کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر