olding 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من می خواهم ماژول mod_djmenu را رنگش را قرمز و فونت را Tahoma و تمام منو را وسط چین کنم کسی می داند باید چه کار کنم خیلی شدید نیازمندم کارم گیر افتاده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بشه شما رو راهنمایی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در تیر 90 به سایت siiau.ir بروید من می خواهم منو را به همان شکلی که گفتم در بیاورممن منتظرم کسی کمکم کنه یکی کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز این لینک آموزش از انجمن سایت سازنده: http://dj-extensions.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=1332 در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomsol 0 ارسال شده در تیر 90 شما می توانید از داخل پوشه ماژول فایلهای ماژول را باز و کد css مربوط به منو را عوض کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر