olding 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان کسی ماژول فارسیRokNavMenu را دارد به شدت نیاز دارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام من یه جواب شما رو دادم اما تو پ.خ چون لینک مربوط به یه سایت دیگه بود نخواستم تبلیغش بشه اما منوی آبشاری جومینا هم خیلی خوبه ها کارتون رو راه میندازه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز من خودم این افزونه رو به طور کامل فارسی کردم لطفا جستجو کنید موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در تیر 90 به آن سایت رفتم ولی فارسی نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در تیر 90 به آن سایت رفتم ولی فارسی نبود شما به کدوم سایت رفتین این تاپیک را نگاه کنید http://forum.joomina.ir/thread-3719.html موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در تیر 90 داداش این هم انگلیسی است ، نه فارسی امتحان کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر