mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 سلام گالری های زیادی نصب کردم فوکا و سایرین اما کار با فوکا مشکل است و برای آپ کردن یه عکس کلی دور باید زد یکی از چیزهایی که خیلی مهم است مجموعه بندی تصاویر است فوکا خیلی خوبه اما پر پیچ و خم من گالری میخوام خیلی ساده مجموعه بسازه و عکس توی مجموعه ها بزارم و موقع نمایش هم بشه اول مجموعه ها رو گذاشت و یا تصاویر داخل یک مجموعه ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M0H-3N_20 0 ارسال شده در تیر 90 پیرو حرف این دوستمون. منم یک گالری نصب کردم و خیلی ها رو هم مثل جوملا گالری و فوکا و نسخه طراحان و ... تست کردم. اما هیچ کدوم به دلم ننشسته. خوب میشد اگر یک گالری تصاویر عالی ارائه میشد. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 تو انجمن کلی ماژول اسلایدر معرفی شد فارسی و غیرفارسی شما همه رو تست کردین و خوشتون نیومده!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس خیلی سخت گیر هستید به هر حال هر برنامه مزایا و معایب خودش رو داره فوکا خیلی خوبه ولی خوب اون مشکلات رو هم داره هرکه فوکاگالری خواهد جور آپلود عکس کشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در تیر 90 سلام joomgallery چه مشکلی داره؟ به هر حال من اگر به جای شما بودم com_morfeoshow را هم امتحان میکردم و برای دسته بندی عکسها هم از مجموعه و بخشای جوملا استفاده میکردم. morfeoshow یه خوبی داره و اونم اینه که وقتی پلاگینشو نصب میکنی به ازای هر آلبومی که میسازی یه کد بهت میده (مثلاً {morfeoshow 1} ). این کد رو داخل مطلب کپی میکنی و آلبوم رو داخل مطلب میاره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 سلام ممنون از راهنمایی تون ولی کار جالبی نیست که بخوایم از مجموعه بندی جوملاو تکنیک درج کد استفاده کنیم مطمئنم که یه چیز ساده ای هست که دنبالش هستیم اگه کسی معرفی کنه ممنون میشیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام برا اون چیزه ساده که در نظر دادرین میتونید منونه ی برامو قرار بدین تا بهتر راهنمایی کنیم. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 جناب شمسی عزیز نمونه همون فوکاست فقط چیزی باشه که برای آپلود عکس اونقدر پیچ و خم نداشته باشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام نه منظورم این هست که چنین افزونه ی رو کجا دیدید لینک بدید تا بگم چی هست. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر