amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام من کامپوننت گالری عکس v2 را از سایت جومینا دریافت و نصب کردم به راحتی تصاویر را در کامپوننت گالری عکس v2 آپلود می نمایم اما وقتی در منوی بالای سایت لینک کامپوننت گالری عکس v2 را قرار می دهم تا بازدید کنندگان بتوانند تصاویر یا همون گالری تصاویر را ببینند چیزی باز نمی کند یعنی نمی دونم چطور تو بخش منوها تنظیم کنم - در اصل نمی دونم در قسمت پوشه چه آدرسی وارد کنم [align=CENTER] [/align]در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام امیر جان شما چه جور به این گالری لینک میدید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 معمولا ایطوریه: مثلا اگه پوشه عکس ها در سی پنل ایطوری باشه: /www/images/slid/ در قسمت پوشه برای نمایش عکس ها ایطوری باید نوشته بشه: /images/slid :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوستان گل و گلاب :thankyou: سلام امیر جان شما چه جور به این گالری لینک میدید؟؟ امیر حسین جان به عنوان مثال در مدیریت منو > منوی بالا > جدید > بعد گالری تصاویر v2 معمولا ایطوریه: مثلا اگه پوشه عکس ها در سی پنل ایطوری باشه: /www/images/slid/ در قسمت پوشه برای نمایش عکس ها ایطوری باید نوشته بشه: /images/slid همینگونه آدرس تصویر را میدهم اما باز نمی کنه اگر امکان داره بفرمایید چگونه تنظیم کنم و چطور به گالری لینک بدم در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 لینکی که شما فرمودید برای ایجاد منو درست هست و شما باید لینک تصاویر رو چک کنید. تنظیمات ماژول رو چک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آبان 90 خوب این پست به نتیجه نرسیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم مشکل پیدا کردمااااااااااااااااااا :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rsp1369 0 ارسال شده در شهریور 91 ب الان باید چیکار کنیم ؟ کسی بلده راهنمایی کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام به انجمن جومینا خوش اومدید/ شما دقیقا همین مشکل رو دارید؟ ادرس رو صحیح وارد کردید؟ ادرس تصاویر رو چطوز؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر