امیرآنلاین 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوستان کسی میدونه منوی این سایت با چه ماژولی ساخته شده http://www.p30download.com من یه منوی تقریبا مثل این و ترجیحا برای جوملا 1.6 میخوام حتی اگه تجاری هم باشه یا اینکه احتیاج به نوشتن هم باشه مشکلی نیست هر کدوم از دوستان که میتونند انجامش بدن یا اینکه این ماژول رو سراغ دارند لطفا راهنمائی کنند با سپاس فراوان :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام - من سراغ ندارم ! اگه دوستان هم سراغ نداشن من میتونم براتون انجام بدم / البته اگه سرم شلوغ نباشه و وقت بشه /تجاری/ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام ممنون از آقای شمسی برای راهنمایی. دوست عزیز این ماژول نیست بلکه به صورت دستی توسط طراح قالب برای این قالب نوشته شده و شما نمیتونید ماژولی مثل این چه تجاری و چه رایگان پیدا کنید! برای اینکار باید برای شما به صورت شخصی نوشته بشه. که اون رو هم آقای شمسی میتونن زحمتش رو بکشن در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیرآنلاین 0 ارسال شده در تیر 90 دوستان متاسفانه جناب شمسی گرفتارند و وقت ندارند کسی از دوستان میتونه این کار رو انجام بده منتظر پیشنهاداتون هستم با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر