zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من نسخه سازگار با جوملا1.6 افزونه AceSef را نصب کردم اما متوجه شدم با وجودی که فایلهای زبان این افزونه نصب میشن اما این افزونه با این فایلها ارتباط برقرار نمی کنه نام قسمتها ظاهر نمیشه به تصویر زبر توجه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام حذف و دوباره نصب کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام حذف و دوباره نصب کنید . یا حق چندین بار امتحان کردم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام امکان داره از جوملا باشه ! ابتدا افزونه زو حذف کنید و یک بار جوملا 1.6 رو از سایت دریافت کنید و روی جوملا موجود ایکسترکت کنید و دارکتوری اینیستال رو جذف کنید و د وباره تست کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 سلام امتحان کردم جواب نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما با چی تست میکنید این افزونه رو؟؟ در هاست هست یا تو لوکال تست میکنید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما با چی تست میکنید این افزونه رو؟؟ در هاست هست یا تو لوکال تست میکنید؟؟ تو هاست تست می کنم افزونه های دیگه ای قبلا نصب کردم و مشکل نداشتم فقط این افزونه اذیت می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 شما یکبار این افزونه رو در لوکال تست کنید ببینید باز مشکل داره ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام نسخه Fa یا En ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام نسخه Fa یا En ؟ یا حق En نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام علاو بر کاری که امیر حسن جا فرمودند این کار رو هم بکنید . جوملا انکلیسی رو از سایت مادر دریاف کنید و این رو روش نصب کنید ! جواب ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام علاو بر کاری که امیر حسن جا فرمودند این کار رو هم بکنید . جوملا انکلیسی رو از سایت مادر دریاف کنید و این رو روش نصب کنید ! جواب ؟ یا حق سلام همه این کارها را انجام دادم روی لوکال جواب داد اما روی هاست نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام اینجوری که مشخصه مشکل از هاست شما ست / اگه میتونید در یک هاست دیگه هم نصب کنید ببینید باز هم مشکا رو خواهید داشت / هاست شما رایگان هست ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام اینجوری که مشخصه مشکل از هاست شما ست / اگه میتونید در یک هاست دیگه هم نصب کنید ببینید باز هم مشکا رو خواهید داشت / هاست شما رایگان هست ؟ یا حق نه رایگان نیست تست میکنم ببینم چی میشه اما اگه مشکل از هاست باشه چرا واسه سایر افزونه ها مشکل پیش نیومده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام این دلیل نمیشه ! که افزونه های دیگه خوب کار میکنند باید این افزونه هم درست کار کنه ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 سلام با شرکتی که هاست رو گرفتم صحبت کردم گفتن نمیدونن چه کاری باید انجام بدن که مشکل حل شه ایراد کار رو اگه بگین تا من هم به انها منتقل کنم ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام رو هاست دیگه تست کردید؟ - اگه از هاست باشه ! من نمیدونم ! / انشالله دوستان دیگمون بتونند کمکتون کنند. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما با یک هاست دیگه تست کنید ببینید بازم مشکل داره؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما با یک هاست دیگه تست کنید ببینید بازم مشکل داره؟؟ سلام ضمن تشکر از توجه شما . با یه هاست دیگه تست کردم مشکلی نبود . افزونه نظردهی هم هم مشکل را پیدا کردم . مسئول هاست میگه باید یا ارور را مطرح کنم یا عنوان کنم چه تنظیمی انجام بده تا مشکل حل شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما برید و در قسمت بالای مدیریت در منوی راهنما->اطلاعات سیستم رو انتخاب کنید تمام اطلاعات سایت رو نشون میده در این صفحه در تب سطح دسترسی پوشه ها رو چک کنید ببینید همشون قابل ویرایش هست یا نه ؟؟ در همون صفحه در تب تنظیمات php رو هم چک کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما برید و در قسمت بالای مدیریت در منوی راهنما->اطلاعات سیستم رو انتخاب کنید تمام اطلاعات سایت رو نشون میده در این صفحه در تب سطح دسترسی پوشه ها رو چک کنید ببینید همشون قابل ویرایش هست یا نه ؟؟ در همون صفحه در تب تنظیمات php رو هم چک کنید. در پناه حق... همه قابل ویرایش هستند . در تنظیمات php چه چیز را باید چک کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 سلام و درود بررسی کنید که افزونه رو که نصب کردید فایلهای زبانش هم کامل اضافه شدند یا ...! دوم اینکه ممکنه از تنظیماتی باشه که ادمین سرورتون اعمال کرده! البته چون به تنظیمات سرور دسترسی نیست دقیق نمی شه گفت ولی می شه حدس زد مثلا غیر مجاز بودن تگ open short php ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 سلام و درود بررسی کنید که افزونه رو که نصب کردید فایلهای زبانش هم کامل اضافه شدند یا ...! دوم اینکه ممکنه از تنظیماتی باشه که ادمین سرورتون اعمال کرده! البته چون به تنظیمات سرور دسترسی نیست دقیق نمی شه گفت ولی می شه حدس زد مثلا غیر مجاز بودن تگ open short php ... موفق باشید تگی که عنوان کردید بررسی شد فعال است نظر دیگه ای ندارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام یکبار پک جوملا رو در همین هاست که دارید در حالت ساب دامین یا پوشه نصب کنید و بعد از نصب فقط افزونه asesef رو نصب کنید ببینید باز مشکل دارید یا خیر... اگر باز هم مشکل پابرجا بود با توجه به اینکه دسترسی به تنظیمات سرورتون برای ما مقدور نیست بهترین کار اینه که در این انجمن ---> www.webhostingtalk.ir/forum.php مطرح کنید تا تخصصی تر بتونن راهنماییتون کنند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر