ba_velayat 0 ارسال شده در تیر 90 [highlight=#f5f5f5] [highlight=#f5f5f5]باسلام این ماژول رو وقتی ما نصب میکنیم سایت غیر فعال میشه واین ارور رو میده[/highlight] Fatal error: Class 'JFile' not found in /home/leader/public_html/roomiriran.ir/modules/mod_sot_article_slideshow/assets/SotArticles.php on line 250[/highlight] [highlight=#f5f5f5]ما روی یه هاست دیگه امتحان کردیم شد اما روی هاست خودمون نشد- خواهشا برای برطرف کردنش راهنمایی کنید[/highlight] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام اینو تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه / این کد رو تو سورس های افزونتون پیدا کنید : (JFile::exists($menu_params_file)) و این کد رو جایگزینش کنید : (jimport('joomla.filesystem.file')) یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ba_velayat 0 ارسال شده در تیر 90 میشه بگید دقیقا توی کدوم فایل هست؟ من گشتم فایلها رو پیدا نکردم اگر میشه اسم اون فایل رو بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام احتملاً ! اینجا /modules/mod_sot_article_slideshow/assets/SotArticles.php کلیه فایل های افزونه رو در DW یا ++ Notepat باز کنید , با جستجو در همه فایل ها و جایگزین کردن ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ba_velayat 0 ارسال شده در تیر 90 من که پیداش نکردم اگر زحمت بکشید خودتون درست کنید برای بفرستید ممنون میشم با عرض پوزش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز اگه نخوایین به وقت دیران احترام بگزارید هیچ کس به شما احترام نخواهد گذاشت! - من فقط راهــکار ارایه میکنم ! همین :shy: یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ba_velayat 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون از راهنماییتون! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر