Ehssan_it 0 ارسال شده در تیر 90 من سیستم نامه نگاری رو روی لوکال نصب کردم ولی روی هر منوی مدیریت که میرم به سایت joomlaextention.co.in.com میره از پوشه کامپوننت ها حذف کردم ولی درست نشده. حتی بکاپی رو هم که گرفته بودم جایگذین کردم خطا میده با اینکه میدونم درست پشتیبان گرفتم خلاصه پروژه 90در صدی ما الان پریده...:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مطمئنید این مشکل از سیستم نامه نگاری هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ (بنده اینطوری فکر نمی کنم چون این الحاق بارها نصب و بررسی شده و چنین مشکلی نداره!!!) به هر حال اگر شک دارید می تونید بطور کامل این الحاق رو حذف کنید و منظورم بصورت کامل به این معناست که اگر بعد از حذف این الحاق از مدیریت پوشه یا فایلیش در هاست یا لوکال (در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید) باقی بود بصورت دستی حذف کنید و همینطور جداولش اگر در دیتابیس باقی بود بصورت دستی حذف کنید... قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در تیر 90 اره مطمئنم چون چند ثانیه قبل از نصب این پلاگین هیچ مشکلی نداشتم .! بک اپ گرفتم برای اطمینان بیشتر می پرسم : نام جداولش چیه ؟ چون خودم میخواستم حذف کنم پیدا نکردم ( یا به نام یک جدول مشکوک نشدم برای حذف)اصلا به مدیریت دسترسی ندارم هرچی که هست روی www هست و phpmyadmin خود wampserver نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام :exclamation: این الحاق کامپوننت هست... جداولش در دیتابیس: je_mail je_mailsetting je_mailstatus موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر