mrgh 17 ارسال شده در تیر 90 سلام فرم های ساخته شده با فرم ساز هوشمند جومینا ( smartform ) تو اینترنت اکسپلورر نمایش داده نمیشه. چه جوری این مشکل رو حل کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 لطفاً دمو قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلا محمد جان منم این مشکل رو داشتم اما اول نشون میداد بعد اینطوری شد جای عناصر فرم رو تغییر دادی؟ منظورم اینه که اون جایی که عناصر در فرم پیش فرض بودن رو تغییر دادی من اینکار کردم دیگه تو IE نشون نمیداد برگردون سر جاش درست میشه البته نمی دونم چرا اینجوری میشه اما من اینکارور کردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در تیر 90 دمو رو می تونید از اینجا مشاهده کنید. combile عزیز ، منظورت از عناصر اولیه چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام منظورم از عناصر اولیه همون کادرها و چیزهایی که داخل فرم پیش فرض هست شما وقتی فرم ساز هوشمند رو نصب کنی دو تا فرم پیش فرض از قبل ساخته شده توش هست درسته؟ توی این فرم ها کادرها و نام و ایمیل و ... در سمت چپ هستند درسته؟ من اینها رو انتخاب کردم و آوردم وسط صفحه دیگه تو ie لعنتی نشون نداد!!!!!!!!!!!! نمیدونم چرا؟ ولی برگردونی سر جاش دوباره نشون میده یعنی میدونی چیه در واقع تو کد سورس صفحه هست اما انگار زیر بقیه جدوال قالب مخفی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در تیر 90 درسته.نمیشه اونجوری هر فرمی رو ساخت. اگه مدیران کمک کنن خوب میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در تیر 90 مدیران نتونستن کمک کنن؟ چون این مشکل کوچیکی نیست. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز بارها و بارهها در مورد سازگاری افزونه ها با ie بحث شده بهتر بود کمی سرچ می کردید . شما باید از کد نویسی اختصاصی ie استفاده کنید . - قبلا مقالعه ی در ای باره نوشتم. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در تیر 90 با سلام من گشتم اما متاسفانه مقاله مربوطه ای پیدا نکردم.اگه دوستان همینجا کمک کنن ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در تیر 90 http://forum.joomina.ir/thread-54.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام البته میتونید دیگر پست های مربوط رو از اینجا ببینید: http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=e48f7361c79c9bdfe77aa62929e23b81&sortby=&order=desc :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در تیر 90 دوستان همونجور که دوستمون فرمودند در حالتی که فرم پیش فرض این فرم ساز هست در ie نمایش میده اما وقتی فرم جدید ساخته میشه مشکل به وجود میاد. یه راهی بفرمایید که حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من کامپوننت فرم ساز هوشمند نصب کردم ولی بعد از ثبت نام هیچ میلی به مدیریت نمی آید فقط رکورد تغییر می کند چی کار کنم برام میل بیاد با اینکه میل رو هم تعریف کردم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 اگه از كامپوننت فرم ساز جومينا استفاده ميكني در اين مسير بايد ايميل رو تعيين كني: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در مرداد 90 اگه از كامپوننت فرم ساز جومينا استفاده ميكني در اين مسير بايد ايميل رو تعيين كني: :thankyou: سلام ممنون از پاسختون ولی از فر ساز هوشمند استفاده می کنم smart form نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 منم با این فرم مشکل دلشتم براش کد مینوشتم عمل نمیکرد حتی عینا کدهای مثال پیچیده اونروهم کپی پیست کردم بازم عمل نمیکرد فکر کنم اشکالی پیدا کرده وقتی فارسی شده اگه دوستانی که زحمت فارسی کردتشو کشیدن یک بررسی کنند همگی ممنون میشیم چون کار باهاش خیلی راحته درضمن موقع تراز کردن فیلدهای ثابت حتما باید نوشته های فارسیمون رو درست تو کادر خودش با اندازه نوشته شده فیکس کنیم و بعد از سمت چپ تراز کنیم تا موقع نشون دادنشون تراز نوشته ها بهم نخوره ممنون از کسانی که ترجمه افزونه های کاربردی رو میکشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام یه مشکل دیگه هم داره این کامپوننت که نمیشه فایلهایی که آپلود کردن کاربرا در هنگام پر کردن فرم رو دید ... ممنون میشم اگه کسی بگه این مشکل حل شدنی هست یا نه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر