kambizkhalafi 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام من میخوام یک سایت برای نمایش تصاویر طراحی کنم که مانند این وبلاگ باشد میخوام در صفحه اصلی عکس ها نمایش داده شود . مانند سایت زیر abharpic.propicnet.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز این لینکی که قرار دادین باز نمیشه!! شما برای ایجاد گالری تصاویر میتونید از افزونه های گالری تصاویر که در جوملا هم زیاد هست استفاده کنید مثل:joomgallery ,phoca gallery , morfeoshow در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در تیر 90 دوباره سلام ببینید من میخوام به این صورت باشد شبیه به این سایت http://www.hijab-poster.ir/ من نمیخوام که صفحه اصلی یا قسمت های دیگر باشد مانند این سایت تقریباْ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 این سایت با asp نوشته شده! دوست عزیز این سایت صفحه اولش گالری تصاویر نیست..!! برای ایجاد گالری تصاویر شما وقتی این افزونه هایی که در بالا معرفی کردم رو نصب میکنید و در منوی اصلی لینک اون رو قرار میدید بعد از این کار وارد مدیریت منوی اصلی شده و لینکی که برای گالری ایجاد کردید رو تیک کنارش رومیزنید و در بالا سمت چپ آیکون "پیش فرض" رو انتخاب میکنید تا بعد از این وقتی سایت شما لود شد صفحه گالری تصاویر به صورت صفحه اصلی قرار بگیره و لود بشه. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر