zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 سلام تا دیروز بدون مشکل وارد مدیریت میشدم اما امروز که خواستم وارد بشم بدون هیچ پیغام خطایی دوباره به صفحه ورود برگشت تو ی انجمن هم جستجو کردم و تمام موارد ذکر شده مثل پاک کردن کوکی ها ، تعویض مرورگر ، ریپلیس مجد فایل ف پاک کردن session در دیتابیس و ... را انجام دادم اما مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قبل از بروز این مشکل تغییراتی در جوملا ندادید؟ یا افزونه ای نصب نکردید که بعد از اون اینطور شده باشه؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zabih2011 0 ارسال شده در تیر 90 سلام فقط یه بار پلاگین redirect رو غیر فعال کردم بعد دوباره فعال کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشیددوست عزیز بنده پیامتون رو دریافت کردم ولی با توجه به اینکه پیام خصوصیتون رو غیر فعال کردید نمی شه براتون پیام گذاشت! اطلاعاتی که فرستادید ناقصه... !!! (پیام خصوصیتون رو فعال کنید!) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر